Foto van nokia telefoon naar computer

Hoe kan ik een foto van een nokia telefoon naar een computer krijgen?

Ben net oma geworden krijg dagelijks per mobiel foto´s van onze kleindochter.Maar hoe krijg ik ze op de computer of op een usb stick, zodat ik de foto´s kan laten afdrukken

Antwoorden: Foto van nokia telefoon naar computer

Avatar

Bedankt voor de reactie.Met Blue tooth niet voor elkaar gekregen.Zou eigenlijk wel moeten!Het is één van de laatste nokiamodellen. Moet daarvoor bij de provider zijn, maar die kreeg ik (nog) niet te pakken.
Oplossing gevonden samen met een medewerker van phone house. Met een speciaal snoertje usb-nokia gekoppeld aan adobe 8.0 multimedia berichten eerst naar geheugenkaart verplaatst en daarna op de computer.
kopie naar usb stick en deze oma is weer een serie geprinte foto´s rijker.
Lp1924 | 01-09-2007 22:31 0.1

Avatar

Als je een mobiel met bluetooth hebt, kan je deze draadloos op je PC zetten. Voor zover ik weet, kan je de foto's op je mobiel ook zelf doorsturen naar je PC.
Je kan natuurlijk ook vragen of de foto's per E-mail naar je PC gestuurd kunnen worden!
Frank | 31-08-2007 13:23

Avatar

Op zich is dat niet zo heel moeilijk het kan inderdaad via bluetooth maar je kan ook in de telefoon winkel een datakabel kopen en speciale software dan kan je alles beheren via je pc en ook je foto's uploaden echter de prijzen varieren nog al dus kijk eerst goed rond voor je iets koopt media markt is redelijk goedkoop.
Tuba2007 | 12-10-2007 09:39

Avatar

Hoe kom ik aan een snoertje van mijn nokia 206 om mijn foto"te downladen naar pc
veel winkel bezocht zelfs waar ik hem gekocht heb maar die hebben dit niet wat moet iknu doen waar kan ik dit
kopen
04-08-2014 20:52Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Foto van nokia telefoon naar computer