Rijk worden met internet?

Hoe wordt ik snel rijk op internet?

Ik vroeg mij af hoe ik met een site heel snel rijk wordt met internet sites. Dus hoe pak je dat aan. Welke branche etc.

Antwoorden: Rijk worden met internet?

1 2
Avatar

Snel Rijk Worden - Online ondernemen heeft de toekomst.

Nederlandse en Belgische consumenten doen vandaag de dag meer online inkopen dan ooit tevoren. *De omzet van de online aankopen gemaakt door de Nederlandse consument is in de eerste 3 kwartalen van 2009 gestegen met 20%* De omzet van de branche eind september 2009 bedroeg €4,1 miljard.

Online geld verdienen is totaal crisis bestendig.

Er zijn vele wegen te bewandelen om met succes online een inkomen te vergaren.

In 2009 heeft de Nederlandse consument voor meer dan € 6 miljard online aankopen gedaan.

Online geld verdienen is makkelijker dan je denkt...

Als jij voor een populaire zoekterm een website of een blog in de top 3 van Google hebt staan, dan kan je dat vergeleken met het huren van een winkelpand in een erg drukke winkelstraat.

Hoewel het huren van een winkelpand een dure investering is en het maken van een website of een blog niks of bijna niks kost. is het resultaat hetzelfde...

Elke maand duizenden bezoekers en een grote omzet.

Het advies van vele succesvolle online ondernemers luid dan ook:

Verdiep je in internet marketing!

Snuffel eens rond... onderzoek eens het één of ander.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Begin een eigen webwinkel of bouw een affiliate campagne, maak een product of dienst en leer die op een efficiënte wijze aan te bieden.

Doe een kleine speurtocht door Google over online ondernemen en ontdek jouw kansen! Prikkel jezelf, denk creatief na over je mogelijkheden. Wat zijn je interesses en waar ligt jouw kennis? Verwerk je ideeën tot een concept en durf een stap te maken.

Voor meer informatie over online geld verdienen:
http://www.snelrijkworden.com

*Bron:
http://www.affiliateni...iate-marketing-nieuws/
30-01-2010 00:22

Avatar

Om veel geld te kunnen krijgen moet je vooral veel betalen, mensen gaan op bv.google naar de bovenste links kijken en mensen gaan niet naar bladzijde 1000en kijken op google
Stuntslikeeveryday | 04-04-2011 00:41

Avatar

Iemand sprak al over paypal, dat is een goede manier. Dit is een heel effectieve manier die mij veel geholpen heeft. Namelijk een facebookpage opzetten en veel traffic erheen leiden: bit.ly/M42iWb
Zzp | 27-10-2012 20:42

Avatar

Wat ZZP zegt. Als je tegenwoordig rijk wilt worden moet je je (succesvol) begeven op de SEM (Search Engine Marketing) of SEO (Search Engine Optimalisation) markt. Daar is geld te verdienen, je moet alleen wel goed zijn en creatief zijn. En altijd je eigen bureau openen, niet in dienst gaan bij een werkgever. Bekijk eens wat filmpjes op YouTube erover.
RolandHaveren | 28-06-2013 12:09

Stel een kwero  1 2


Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Rijk worden met internet?