Rijk worden met internet?

Hoe wordt ik snel rijk op internet?

Ik vroeg mij af hoe ik met een site heel snel rijk wordt met internet sites. Dus hoe pak je dat aan. Welke branche etc.

Antwoorden: Rijk worden met internet?

1 2
Avatar

Verkoop kledij ect op internet
N1u5h4 | 20-10-2007 21:56

Avatar

Je moet ten eerste weten welke doelgroep je wil bereiken! "Tieners, Ouderen, Kinderen ensow...
N1u5h4 | 20-10-2007 21:56

Avatar

Ik geloof niet dat je mensen gemakkelijk overtuigt van het hele smsmiljonairs gebeuren duz ik zou zeggen overtuig me;)!!
27-02-2008 23:00

Avatar

Dus je wilt rijk worden ah goed ik geef je een paar keuses
keuze 1:voor dit plan moet je niet laf zij als je 18 ben doe dan een inbraak laat je zelf oppakenje komt op tv natuurlijk maar de kennen een paar mensen je al.en je komt vrij gaa dan 1 een rapper worden 2 een prosfelienale basketballer,voetballer,tennissen maar natuurlijk moet je klein beginnen
12-06-2008 19:46

Avatar

Hallo ik wil dat paypal wel uitproberen
maar als iemand nu es wat duidelijkere info zou geven
tnx
24-08-2008 17:16

Avatar

Hotels, restaurants, congres-, toeristische accommodaties, recreatieparken, luchtvaartmaatschappijen en aanverwante en toeleverende ondernemingen.

Begin klanten lokken gratis werken korting en andere reclame trucjes.
Begin klein denken daarna groot.
Nederlandse rijkste baan profvoetbal
Economie toerisme software computers investeren op aandelen tekenaars….
Middelen om te leven verbeteren.
Nederlandse inkomsten zijn winkels vooral of talent.
Geld makken uit niks.
Positieve denken.
Stap 1 baan mhuhahaha.
Stap 2 helpen mensen voor back up….
19-11-2008 14:54

Avatar

Snel rijk worden zonder de juiste kennis te hebben is nagenoeg onmogelijk.
Als je nou al een methode had om snel veel geld te verdienen dan zou je er simpelweg meer tijd aan kunnen besteden zodat je meer geld kon verdienen, helaas heb je die methode nog niet.

Staat onder andere in hoe je veel geld kan verdienen als affiliate en hoe je snel websites kan maken met google zonder kennis te hebben. Als je het goed aanpakt en er voldoende tijd aan besteed, kan je zeker snel geld verdienen.

Tip 1: Download NVU, maak een simpele website en meld je aan bij TradeDoubler. Plaats wat affiliate reclame.
Per lead of sale krijg je betaald.

Tip 2: Bestel Ebooks. Ebooks zijn in feite digitale boeken die je op de computer kan lezen. Het fijne van deze ebooks is dat je het meteen kan downloaden en lezen. Je leert er echt heel snel van. Zoek ebooks over het onderwerp 'Hoe word ik rijk' en je zult zeker ebooks tegenkomen!

Succes met rijk worden :-)
11-12-2008 19:17

Avatar

Wat hebje er allemaal aan dan er komt binnekort een Amirikaans systeem, geld verdienen met een kleine investering genaamd I-Systeem. coming soon
12-02-2009 16:12

Avatar

Ik weet niet of het mogelijk is om heel snel rijk te worden op het internet, maar rijk worden met internet(sites) is zeker mogelijk. Je zou je vraag op het forum geld verdienen kunnen stellen, zodat andere mensen hun ervaring met jou kunnen delen. Uit eigen ervaring weet ik dat het noodzakelijk is om vele bezoekers aan te trekken via Google AdWords als je veel bezoekers op je website wilt krijgen en zonder bezoekers heb je geen internetbusiness.
Affiliate marketing is een marketingformule om geld te verdienen die heel goed werkt.
Verder heb ik je vraag even in het Engels Gegooled, omdat ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig ben of je heel veel geld kunt verdienen met internet of zelfs rijk kunt worden met internetsites. Ik kwam dit artikel tegen:
http://ezinearticles.c...-Penny!&id=1416001 - Een manier om rijk te worden op internet - en vond het eigenlijk wel interessant.


Waster1 | 11-05-2009 19:55

Avatar

Startpagina voor kika, een goed doel! dit is een manier, ik doe het voor kika. je kan het ook doen voor jezelf uiteraard. Meld je aan bij m4n en maak een startpagina met allemaal onderwerpen en plaats pakkende tekst(met affiliatelink) en adverteer met adwords op goedkope keywords. dit betekend in praktijk: stel je voor je adverteerd over goedkope vakanties, dan is bieden op: goedkope vakanties fout. wees specifiek. als je voor desneyland parijs adverteerd is ''goedkope vakantie naar disneyland parijs'' veel beter. je betaald amper wat voor deze keywords en je staat op de eerste pagina voor 20 cent. het werkt voor mij. lees eerst wat e-books over adwords voordat je begint, anders velies je alleen geld.
16-05-2009 14:45

Avatar

Dat is misschien wel een goed idee, anoniem, maar hoe wil je Adwords inzetten om te adverteren voor een startpagina met allemaal onderwerpen? Een startpagina met 1 specifiek onderwerp is toch veel beter?
Waster1 | 18-05-2009 14:24

Avatar

Waster1, om je vraag te beantwoorden: adwords kan je overal voor inzetten uiteraard, het gaat om de landingspagina. Dus ik adverteer per onderwerp heel specifiek op een landingspagina en op alle tekstlinks afzonderlijk. Deze tekstlinks converteren nu eenmaal het best, dus laat ik het staan zoals het nu staat. We gaan niet aan dingen zitten die werken!
Je kan een startpagina met een onderwerp maken natuurlijk, en als je goed kijkt is www.tevinden.nl eigenlijk dat ook.
De subpagina's hebben allemaal een doel, en dat is kika.
19-05-2009 17:10

Avatar

Begin eerst eens met normaal Nederlands te leren schrijven; wordt ik met 'dt', wat triest.
09-06-2009 15:11

Avatar

Snel rijk worden kan ook door hier te klikken! Staan een heleboel goede tips!:) (Ook een goed voorbeeld van een poging om rijk te worden via het internet
18-06-2009 16:19

Avatar

Via google vond ik ook deze site over snel rijk worden, daar staan ook wel veel mogelijkheden op. Helaas zal je voor de meeste manieren toch een kleine investering moeten doen.
29-06-2009 20:50

Avatar

Ik zag laatst de website http://www.onlinemarketingsysteem.nl. volgens mij heeft dit ook veel potentie.
03-08-2009 08:00

Avatar

Net zoals de meesten hier adviseren is Affiliate Marketing een manier om het te doen. Maar het kost wel tijd en inzet. Ik heb daarbij nog wel extra tips.
1. Ga internationaal (grotere markt) (voorbeelden zijn: Markethealth en Herbalbiz)
2. Maak een website pas op het laatste moment (kost nl. teveel tijd)
3. Plaats links eerst op gratis websites, zoals een forum (voorkom wel een ban) of schrijf zelf een artikel op een artikelenwebsite.
4. Probeer te mixen met diverse marketing mogelijkheden. Google Adwords is duur, maar wel mogelijk.
Aznfunghi | 24-09-2009 14:32

Avatar

Als je van kopen en verkopen houdt. Begin dan met eBay. Met een programma kun je namelijk de gemiddelde internationale prijzen van 'hot selling' producten met elkaar vergelijken en hiermee veel winst maken als je internationaal koopt en verkoopt. Houd er wel rekening mee dat je dus het product nu niet echt gaat kopen en verkopen. Je brengt alleen de koper en verkoper bij elkaar.
24-09-2009 19:36

Avatar

Je kunt als bemiddelaar tussen internationale eBay kopers en verkopers optreden en hiervan flink profiteren. Ga als volgt te werk. Download het programma van deze website en bekijk welke producten 'hot selling' zijn en profiteer hiervan. Koop in het goedkoopste land en verkoop in het duurste land.
Aznfunghi | 24-09-2009 19:40

Avatar

espresso apparaat verkoop elektronica zoals een espresso apparaat, deze markt blijft sterk groeien. Maak 10 websites met verschillende onderwerpen in een niche en plaats daar affiliate-links op en als je het goed aanpakt kan je binnen een half jaar een modaal inkomen verdienen. Geen files meer yahoo!!
18-01-2010 00:03

Stel een kwero  1 2


Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Rijk worden met internet?