SPAM tegenhouden

Hoe kun je SPAM 'helemaal' tegenhouden?

We werken met SPAMFIGHTER maar dat biedt niet voldoende bescherming. Er komt steeds meer SPAM doorheen... Wat is het beste bestrijdingsmiddel/programma?

Antwoorden: SPAM tegenhouden

Avatar

Programma's als Spamfighter werken met een 'zwarte lijst': een mail die herkent wordt als spam komt op de lijst, en wordt voortaan in de spambox gedropt. Maar spammers komen dagelijks met nieuwe spam, dus daar valt niet tegenop te blokkeren. Ook met woordfilters (programma's die naar termen zoeken in mails, zoals Viagra) houdt je niet alle spam tegen.

Er zijn ook programma's die alleen berichten doorlaten van de mensen in je adresboek. Als er een bericht binnenkomt van een onbekende wordt er om een bevestiging gevraagd. Dat lijkt me erg onhandig. Maar spam komt er zeker niet meer in. Een programma dat zo werkt is Choicemail, zie http://www.digiportal.com/
Floris | 30-01-2007 15:40 0.0

Avatar

Waarschijnlijk zal jouw vriend zijn E-mailadres op een site hebbben achtergalen, en jij niet. Je E-mailadres achterlaten op diverse forums wordt veel gedaan, maar veroorzaakt veel spam. Niet doen dus!
Frank | 13-07-2007 08:25 0.0

Avatar

Ook wordt er door de 'spammers' steeds meer gebruik gemaakt van afbeeldingen, hierdoor kan Spam bijna niet als zodanig herkend worden.
Petra | 30-01-2007 17:11

Avatar

Met Spamfihgter een product van een stel sympathieke buurlui/Denen heb ik al bijna een jaar geen spam meer.Effectief?
Jannis | 28-02-2007 18:33

Avatar

Mijn vriend krijgt vaak spam van internetsites. nu, de vraag is, is hij hier effectief op geweest? of wordt hij er willekeurig uitgehaald? want ik krijg dat niet
12-07-2007 13:30Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan SPAM tegenhouden