Geld verdienen internet

Hoe kan ik wat extra verdienen op internet?

Graag zou ik wat meer willen doen op internet en er inkomsten mee genereren. Erg veel kennis van websites maken heb ik niet. Met websites als betaald emails lezen etc. doe ik al mee en leverd een leuke (maar kleine) extra op. Zijn er andere programma's op internet waarmee je iets kan verdienen? Ik ben niet opzoek naar dingen als de DHS club etc, wie heeft wat tips?

Antwoorden: Geld verdienen internet

Avatar

Met het maken van websites kun je veel geld verdienen, maar het leren hiervan en om er vervolgens echt veel geld mee te verdienen kost veel tijd en je zal moeten investeren.

Misschien ken je het nieuwe tv-programma Dragon's Den? Daarbij waren er twee vrouwen die met een nieuw concept kwamen genaamd Wuzz (http://www.wuzz.nl). Hierbij is het de bedoeling dat je een eigen 'winkel' opent en waarbij mensen van alles bij jou kunnen kopen door met hun telefoon te betalen (bellen/sms'en). Misschien kun je daar iets meer vinden!
Mive | 18-03-2007 17:48

Avatar

Als je extra wilt verdienen op internet zul je dus moeten investeren. Vooral tijd, het leren ontwikkelen van een website. Als je dat kunt, dan is het een kwestie om een goed en uniek concept te bedenken. Een service die ideaal is voor de gebruiker. Als de site eenmaal aanslaat kun je geld verdienen. Dit kan door middel van advertenties of premiumdiensten. Dus gebruikers die betalen voor je dienst.
Andy | 18-03-2007 19:09

Avatar

Je hoeft niet te investeren. Er zijn verschillende manieren!

Zo kan je deelnemen aan marktonderzoeken waar je vervolgens voor betaald krijgt (www.intomart.nl bijvoorbeeld).

Ook kan je artikelen uploaden op www.infonu.nl, waar je vervolgens betaald krijgt als mensen op advertenties klikken die automatisch erbij worden geplaatst! Heel gebruiksvriendelijk allemaal, en het tikt misschien niet erg aan maar je verdient er wel 'lui' geld mee.

Er zijn naast Intomart nog vele andere onderzoeksbureaus, tik maar eens 'betaalde enquete' in op google.
Daan | 13-05-2007 04:57

Avatar

Ik ben zelf erg actief op Infonu ( http://www.infonu.nl ) en heb nu in twee maanden z'n 50 artikelen geschreven. Een maand geleden bij Google Adsense aangemeld (zij regelen advertenties naast je artikelen) en dat heeft toch al z'n 80 euro opgeleverd in een maand tijd. Erg veel moeite kost het niet, je moet er wel iets voor doen maar als je het leuk vind om te schrijven kan ik je dat zeker aanraden.
24-05-2007 16:23

Avatar

WWW.euroclix.nl is een leuke. Geen verplichtingen, en uitbetalen v/a 10,00 euro. Je hoeft alleen maar te klikken op de mail. Verder gratis leuke dingen voor extra clixs.
Pietje | 24-05-2007 21:52

Avatar

IK woon in Den Haag en ik ben zo vaak mishandelt door mijn ooms zij hebben me zovaak inmekaar geslagen en nu hebben ze een aangifte gedaan bij de politie dat ik hun lastigval, terwijl op koninginnedag mijn ene oom mijn nek wou snijden tewijl ik naar werk ging(hij stopte zn auto en stapte uit en begon mij opeens te duwen en trok een mes voor mij een kaapersscheermes die scherpe, en ik heb geen aaangifte gedaan omdat ik echt bang ben, hun hebben pistolen en ik weet niet wat ik moet doen, uiteindelijk ben ik toch naar de Politie gegaan, en heb aangifte gedaan, maar nu hebben ze een false aangifte gedaan en ik was aangehouden door de politie,maar omdat ik geen getuigen heb geloven ze mij niet en mn omen zijn met 3 mensen, heeft iemand advies voor mij? aub, ik weet niet wat ik moet doen...
14-05-2008 20:44

Avatar

Je kunt een een kijkje nemen op mijn website die gaat over verdienen met internet
Ik heb nu zelfs uitgevonden dat je commissie kunt verdienen over je eigen webshop aankopen. Dus als je al van plan was online een reis te boeken of bij via online shopping iets kopen, ga dan snel naar mijn Website voor de instructie. Je kunt dan al snel een extra korting van 5% tot 15% verdienen over je eigen aankoopbedrag.
http://www.verdienmetuwwebsite.nl/Korting.html
Groeten,
Haas2
Haas2 | 05-08-2008 15:26

Avatar

Er zijn erg veel manieren om geld te verdienen via internet, maar om die methodes te ontdekken zul je in de meeste gevallen (veel) tijd moeten investeren om te leren hoe dit soort dingen werken. Logisch!
Onderwerpen waarin je je zou kunnen verdiepen:


 • Online Ondernemen
 • E-book marketing, schrijven van ebooks
 • Webdesign, websites leren maken
 • (Master) Resell Rights
 • Eigen webwinkel beginnen


 • Er bestaan verdienmodellen die je op een relatief eenvoudige manier wat geld kunnen opleveren.
  (mails lezen, schrijven van artikelen, gebruik maken van Google Adsense etc.)
  Ga voor jezelf na; hoeveel wil ik verdienen? Tientallen euro's per maand of wil ik een Full-Time inkomen opbouwen?

  Het advies dat ik je mee wil geven is een eigen ebook te schrijven. Een ebook is een boek, maar dan in digitale vorm, zodat het op de computer gelezen kan worden. Het schrijven van een ebook duurt natuurlijk een paar dagen. Makkelijk is het om te weten hoe je een ebook stap-voor-stap moet schrijven. Die informatie staat al op het internet.

  Hoe zijn succesvolle internetmarketeers begonnen met geld verdienen?

  1. OriŽnteren
  2. Plan opstellen
  3. Actie ondernemen (Dit is tevens de sleutel tot succes; doe iets)

  Succes!

  Geld verdienen Blog
  23-08-2008 11:00

  Avatar

  Ik schrijf voor artikeltjes.com, zeer hoge verdiensten (75% adsense vertoningen, ipv 50% zoals de andere). Zeker de moeite
  Artikeltjes | 24-09-2008 18:39

  Avatar

  Een programma dat je kunt gebruiken is wordtowebpage.
  Daarmee maak je snel en gemakkelijk geld opleverende webpagina's en je hebt er geen kennis voor nodig.
  Ideaal voor beginners dus.
  02-10-2008 14:29

  Avatar

  Wij hebben samen een handleiding geschreven over hoe je het beste geld kan verdienen via het internet.
  We zijn allemaal van mening dat, als je echt serieus geld wil verdienen via internet, je eerst heel veel tijd moet investeren in het leren geld verdienen. Je moet weten hoe je een product maakt, hoe je een mailinglijst opzet, hoe je een affiliates kunt inzetten en nog veel meer. Veel mensen vergissen zich hier wel in. De meeste mensen denken dat geld verdienen een manier is om snel veel geld te verdienen of snel rijk te worden, maar het tegendeel is waar.
  In bijna alle gevallen gaat er een flinke tijd overheen voordat er serieuze inkomsten gegenereerd kunnen worden.
  Het belangrijkste van geld verdienen op het internet is investeren in goede ebooks, cursussen en dergelijke. Je moet hoe dan ook leren van andere mensen. Alleen kom je er niet. Veel mensen denken dat geld investeren niet nodig is om serieus geld te verdienen op het internet. Dat is niet waar. Een goed ebook kost wel een paar tientjes. Helaas zijn ebooks de enige manier om geld verdienen goed te leren.

  Wij hebben een handleiding gemaakt voor mensen die graag online geld willen leren verdienen.
  Voor affiliates hebben wij ook een leuke kans om extra geld te verdienen met je website.

  Kijk voor alle informatie op De Handleiding Geld Verdienen Via Internet.
  Waster | 13-02-2009 01:32

  Avatar

  Word affiliate en verdien online.
  Een affiliate is iemand die andermans producten verkoopt in ruil voor een gedeelte van de winst.
  Kijk even op het AffiliateForum en op PayPro.
  Waalst | 02-04-2009 13:08

  Avatar

  Tips om online een eurootje bij te verdienen.

  www.onlinebijverdienen.tk

  groeten
  08-06-2009 09:25

  Avatar

  Zonder te investeren doe gewoon mee met GPT's of spaarprogramma's ;). Gewoon wat mailtjes klikken en refs aanmelden en je hebt zo een uitbetaling bij elkaar.

  Doe het via onze site en je krijgt zelfs betaalt om je aan te melden bij deze GPT's.

  Hier is vrijblijvend onze site: www.gpt-info.be
  07-01-2010 18:52

  Avatar

  Je kunt met per spaarprogramma hoogstens 50 eurocent per dag verdienen, het slimme is dan om je aan te melden bij zoveel mogelijk spaarprogramma's. Dat geeft dan nog een redelijk zakcentje.
  Vergeet niet een aparte mail daarvoor aan te maken.

  Zie: Alle spaarprogramma's
  WiseTree | 08-02-2010 16:38

  Avatar

  Met MERGED.nl kan je ook aardig verdienen ik heb er al 10 euro mee verdient in 2 weken, je wordt er geen miljonair mee maar het is wel lekker een extra zakcentje
  18-05-2011 19:57  Email adres (optioneel):

  Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

  Gerelateerd aan Geld verdienen internet