Gratis websites webklik

Zijn de gratis websites van webklik aan te bevelen?

Het lijkt me hartstikke leuk om voor de lol een eigen website te hebben, maar ik heb geen verstand van sites maken enzo en ook geen budget. Op mijn zoektocht naar gratis websites kwam ik webklik tegen. Daar kun je zelf een site in elkaar flansen Ún online zetten - zonder reclame - helemaal voor niks. Ben erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die dat al gedaan hebben via deze site en of ze het aan zouden bevelen.

Antwoorden: Gratis websites webklik

Avatar

De enige manier om te kijken of dit je bevalt, is om het gewoon te proberen. Wat heb je te verliezen als het toch gratis is?
Frank | 25-01-2010 16:28

Avatar

Ehm, tijd?
Zonder gekheid: het kost veel tijd om zoiets een beetje leuk voor elkaar te krijgen, heb ik al gemerkt.
Ik heb al eerder eens ergens anders zo'n gratis site geprobeerd te maken, maar na een hele hoop werk, tijd en energie, bleek het helemala niet goed te werken (erg beperkt in de mogelijkheden enzo).
Vandaar mijn vraag.
Zsuzsa | 25-01-2010 16:49

Avatar

Hallo, Ik ben pasgeleden een site begonnen bij webklik en ik kan het je aan bevelen, het is namelijk makkelijk met paginas toevoegen en foto's uploaden, ook zijn er forums op webklik.nl waar je met je vragen terecht kan, wel vervelend is dat je credits moet kopen of verdienen om meer mogelijkheden aan je site toe tevoegen.
succes ermee,,, groetjes charlotte
08-02-2010 18:02

Avatar

Ik heb ook mijn website via webklik. Had er ook helemaal geen verstand van en het is me toch aardig gelukt om er wat van te maken. Moet zeggen dat er al heel wat mensen m'n website bekeken hebben. Meer als dat ik verwacht zou hebben. Ik denk dat het als begin wel leuk is zo. Mij bevalt het toch nog toe goed. Alleen wat Charlotte vind met die credits extra kopen of verdienen vind ik ook vervelend. Maar ja ze moeten het toch ergens vandaan halen als er geen advertenties op staan.
12-03-2010 20:58Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Gratis websites webklik