Mijn draadloze router

Hoe stel ik mijne draadloze router op in mijne pc (windowd 7)?

Hallo ik ben ibrahim
ik heb een draadloze router D-LINK DIR-600 en ik kan alleen een verbinding maken met mijne playstation 3 en met mijne xbox 360 maar waarom kan ik geen verbinding krijgen met mijne pc.
ik heb geprobeerd om hem in te stellen maar toen werkte mijne bekabelde internet niemeer toen moeste ik het resseten.
mijn vraag is hoe stel ik mijne draadloze router op mijne windows 7.
alvast bedankt voor diegene die antwoorden op mijne vraag:-)

Antwoorden: Mijn draadloze router

Avatar

Als je router draadloos verbonden is met je ps3 en xbox360 kun je deze instellingen ook gebruiken op je PC mits je pc een draadloos netwerkkaart heeft.

Bij Windows 7 is het instellen makkelijker geworden. Door op het netwerkicoontje te klikken onderin de taakbalk komen alle beschikbare netwerken te voorschijn. Dan klik je op je netwerk, voert de beveiligingscode in en verbinding word gelegt.

Mocht je geen netwerken zien dan kan je pc ze niet vind. Dit komt dan om dat de netwerkkaart er niet is of er een probleem mee is. De normale probleem oplosser van Windows is hier voldoende om daar achter te komen en het meestal ook op te lossen.

Mocht je andere netwerken wel zien maar je eigen niet dan zit het probleem niet in je netwerkkaart. Ook hier is meestal de probleemoplosser voldoende. Meestal komt dit door het bereik van de router, obstakels in het pad, software conflicten in de pc of software problemen in de router.

Hopelijk heb je hier voldoende aan
Mark7000 | 04-03-2011 12:24Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Mijn draadloze router